Innsamling Callosa-aksjonen

Onsdag 11. mars gjentar vi aksjonen for «Callosa-prosjektet», som var en suksess både i fjor og året før. Vi gjør det på samme måte også i år: Karin Eickel-Hermanrud kommer hit på klubben før folk drar på tur klokka 09.45 med sin gule varebil, og tar imot det dere måtte ønske å donere av penger, klær, tepper, håndklær, hygieneartikler, etc. etc., og hun blir her til omtrent klokka 14.00.

Klærne må selvsagt være rene, og de må være egnet til arbeid. Det kan være for eksempel t-skjorter, skjorter, bukser, gensere, jakker, arbeidssko etc. Det er stort sett menn dette dreier seg om.

Det er også behov for tepper og håndklær, og hygieneartikler som såpe, dusjsåpe, shampo, etc. Du kan også gi matvarer med lang holdbarhet som ris, pasta etc., eller penger slik at Karin kjøper de dagligvarene hun vet de trenger.

For nye medlemmer kan vi fortelle at Callosa-prosjektet er et hjelpeprosjekt tilknyttet Caritas i Callosa. Caritas og Callosa-prosjektet arbeider hele året, men hjelpebehovet er ekstra stort når sesongarbeiderne kommer fra alle verdenshjørner for å arbeide under fruktplukkingen i mars, april og mai i Callosa. Mange av disse kommer uten mer enn reisepengene, og frem til de kan begynne å arbeide og få lønn har de ingenting å leve av. Derfor er det hvert år nødvendig med ekstra aksjoner for å hjelpe, og Karin Eickel-Hermanrud er én av de som engasjerer seg i dette arbeidet og representerer Caritas overfor de utenlandske miljøet, spesielt det norske.

Alt det Karin samler inn, deles ut til de som trenger det via Caritas i Callosa, hvor presten og en rundt 15 frivillige er involverte. Du kan lese mer om deres arbeid her.

Detaljer

Dato onsdag 11. mars 2020
Klokkeslett 09:4514:00
Kalender Aktiviteter

Sted

Navn Klubbkaféen