CostaGolfen er en aktivitetsgruppe for alle medlemmer av DNKCB som ønsker å lære golf og å spille golf. Det kreves ingen forkunnskaper eller utstyr - du kan låne utstyr av Klubben før du bestemmer deg om du skal fortsette med golf.

CostaGolfen har som formål: «Å fremme interessen for golf, gi opplæring til nybegynnere, arrangere turneringer eller selskapsgolf, samt ha sosiale samvær».

CostaGolfens sesonger er fra slutten av september til begynnelsen av desember, og fra midten av januar til slutten av april. 

Se Kalenderen for informasjon om tider for spill og turneringer. 

I sesongene spiller vi som følger:

  • Mandager kl. 11.00 på 9-hulls kortbanen «Las Rejas» i Benidorm. Se her for kart.
  • Torsdager kl. 11.00 på 9-hullsbanen «Puig Campana» i Finestrat. Se her for kart. 
  •  Turneringer arrangeres 2-3 ganger i sesongen. Da spiller vi normalt «Texas Scramble», en turneringsform der det er flightene som konkurrerer mot hverandre, og det betyr at alle kan være med i turneringen, uansett ferdighetsnivå, samt at det er en veldig sosial turneringsform. Datoer for turneringer vil komme i Kalenderen, og det sendes også ut invitasjon på epost til medlemmene ca 1 - 2 uker før turneringene.
  • For dere som aldri har spilt golf, men som har lyst til å prøve: Ta kontakt, så avtaler vi litt begynneropplæring på Albir Golf.(NB! Vi kan kun tilby litt grunnleggende opplæring, slik at du kan finne ut om du har lyst til å begynne med golf. For videre trening bør du benytte en PRO (golflærer) fra en av klubbene i nærheten). 
  • Vi har også invitasjon fra gruppen «Los Noruegos» som spiller på Altea Golf (Don Cayo). På fredager spilles det 9-hullsrunde fra ca kl. 15.00. For å delta, ta kontakt med Bjørn Scharning på tlf. (+34) 679 927 708 for informasjon og påmelding. Greenfee for 9 hull: 15 - 25,- euro (lav/høysesong) for medlemmer av CostaGolfen + 4 euro i turneringsavgift. Se her for kart. 

 

Ønsker du å bli medlem i CostaGolfen eller få mer informasjon? Ta kontakt med CostaGolfens leder Lars Mølsæter på epost: lars@molsater.com, eller tlf. +47 90 56 73 75.