Den Norske Klubben Costa Blanca

Adresse: 
Avenida de la Constitución 30, 03580 Alfas del Pi. epost: info@dnkcb.com, Tlf.: 965 888 186.

Åpningstider: 
September - mai: Mandag - fredag: 10.00 - 14.00.

Informasjon om medlemskap, se her.

 

Om Den Norske Klubben Costa Blanca:

Den Norske Klubben Costa Blanca ble startet i 1970, av venner og kjente som søkte sammen for hygge og samvær, og slik er det også i dag.
Det er en privat klubb som eies og drives av medlemmene, og er uavhengig, livssynsnøytral og upolitisk.
Klubben mottar ingen offentlig støtte, verken fra Norge eller Spania. Driften bæres av medlemmenes årskontingent, at de benytter seg av Klubbens kafétilbud og deltar i klubbens aktiviteter.
Vårt eget klubbhus ble ferdigstilt i 2014, og ligger i Avenida de la Constitución nr. 30 i Alfaz del Pi, i samme gate som fredagsmarkedet.


Bildene ovenfor er fra åpningen av vårt nye klubbhus i Avenida de la Constitución nr. 30 i Alfaz del Pi, den 8. mars 2014.

Med tre etasjer til disposisjon, Kafé, 2 stk Auditorier og Bodega, og i tillegg en takterrasse med flott  utsikt, har vi godt med plass til flere forskjellige og samtidige aktiviteter.
Klubben drives av medlemmer som daglig gjør en frivillig og ulønnet innsats, de bruker av sin tid og skaper hygge for felles samvær.
Klubbverter, kaféverter, styrene i aktivitetsgruppene, turledere, foredragsholdere, de som lager arrangementer og fester, de som vasker og rydder, de som vanner blomster, rydder bort stoler og bord - klubben er helt avhengig av at vi er mange som stiller opp for hverandre!
Vær med på hyggelig samvær - få nye venner - delta i aktivitetene - støtt det gode fellesskap!


Kort sagt: Bli medlem!