Fotturene i nærområdene er for deg som gjerne vil ut og gå tur, og ønsker noen å gå tur sammen med, og/eller vil oppdage nye turmuligheter og nye områder.


Klikk på bildet for å komme til turoversikt og beskrivelse.
Vi går turer Mandager og Onsdager, og det er 2 hovedkategorier turer:

Kategori 1: Korte (ca 1,5 - 2 timer) og greie turer i relativt flatt terreng, eller byvandringer. 

Kortturene er turer for deg som gjerne vil ut og bevege deg, men du kan ha problemer med stigninger eller ulendt terreng. Disse turene er gjerne lagt til stier eller grusveier, og med en relativt kort distanse. Vi tar pauser underveis, så vi kan få satt oss og hvilt og spist. Rundtur eller frem- og tilbake. Disse turene er beskrevet på den gule listen på oversikten.  
Som oftest går disse turene OnsdagerKategori 2: Lengre turer (ca 2 - 3,5 timer) på fjellstier og litt ulendt terreng, og med noen bakker.  

Disse turene er for deg som ønsker å gå lengre og litt mer anstrengende turer, gjerne i fjellene rundt oss. De fleste turene passer for alle som er i noenlunde grei form. Vi tar gode pauser underveis, så vi får hvilt og tar gjerne en matpause litt over midtveis. Ta med godt med drikke, og gjerne litt snacks (nøtter, tørkede aprikoser, litt frukt e.l.). Disse turene er beskrevet på den blå listen på oversikten.

Som oftest går disse turen Mandager, men kan også gå enkelte Onsdager.

Følg med på "Neste uke i Klubben", som alle medlemmene får tilsendt på epost, samt i Aktivitetskalenderen. Der er turene beskrevet.

Felles for turene er at 1 eller 2 frivillige har påtatt seg rollen som "turleder", dvs. at vedkommende vet hvor turen går, hvordan vi kommer til startpunktet for turene og vanskelighetsgraden på turene.

 

 

 

Vi møtes i Klubbhuset kl. 10.00 (mandager for kort-turene, onsdag for langturene), der turlederne informerer om dagens turer, og vi kjører til startsted for turen kl. 10.15. 

 Har du ikke bil er ikke det noe problem, vi finner noen du kan sitte på med. Du betaler da 3,- € til sjåføren.
NB!! Alle deltagere på turene går på eget ansvar, og man må ha med seg nødvendige reiseforsikringsbevis/Europeisk Helsetrygdkort el.l
.

Husk: Ta med drikke og litt næring som kan inntas underveis (eks: nøtter/aprikoser/eple/appelsin o.l).

 NB! Værforhold eller annet kan gjøre at turen endres eller avlyses, så følg med på epost/hjemmesiden dagen før/samme dag som turene skal gå.