Neste uke i Klubben

Neste uke i Klubben

Publisert av Reidun Elisabeth Teigen den 25.09.19. Oppdatert 23.02.20.
Gå til Kalenderen for detaljert program.

 

Fotballentusiastene møtes i kafeen i dag søndag 23. februar klokka 15.00 (fremmøte fra 14.45), og de skal se kampen Manchester United mot Watford på TV-en i klubbkafeen. Mulighet for kjøp av pølser med brød/lompe i pausen. 

Som vi skrev i en e-post for et par dager siden, har vi nettopp tatt i bruk nytt regnskaps- og medlemssystem i Den Norske Klubben, og vi har sendt ut faktura for medlemskap for 2020, både Hovedmedlemskap og de Aktivitetsgrupper dere er medlem av. Fakturaen er sendt til ALLEogså til dere som allerede har betalt alt som er listet opp på fakturaen. Men da står det "betalt" på fakturaen med store grå bokstaver ganske langt ned, så bla nedover til dere ser det! (Dersom dere har betalt noe (for eksempel hovedmedlemskap men ikke aktivitetsgruppen(e)), vil det ikke stå "betalt", og det ser ut som om ingenting er betalt. Men dere vet jo hva som er betalt ut fra kvittering og oblater som dere har fått. Om dere er usikre, kom innom Kontoret, så sjekker vi dette.)

Mandagsturen forrige mandag ble endret, så denne mandagen 24. februar går turen til Embalse Amadorio. Den ligger i Villajoyosa kommune. Det er fremmøte på klubben klokka 10.00, og felles avreise omtrent klokka 10.15. Ta med drikke, noe å bite i underveis, og eventuelt en matpakke til samlingen etter turen. Husk også helsetrygdekort/reiseforsikring, og gode sko. Du får sitte på med noen hvis du ikke har bil, og betaler 3 euro til sjåføren. 

Denne mandagen kommer gullsmed Therese, og det blir igjen mulighet for å få pusset og renset smykker gratis, og gjort små reparasjoner. Hun er på plass i kafeen fra klokka 11.30

Det blir som alltid på en mandag trening "Bevegelse, musikk, ro" med Penny klokka 11.45.

Tirsdag 25. februar får vi foredrag med Firmamedlem Fysiakos. Styrketrening har ingen aldersgrense, og kan kanskje til og med gjøre deg yngre! Du kan spørre fysioterapeut Maria Leed Krøs når hun kommer klokka 13.00 for å holde foredrag om styrketrening for eldre

Historiegruppen har annonsert Solfried Gjelsten som foredragsholder tirsdag 25. februar klokka 13.00 i Auditori de la Mediterránia, La Nucia, og hun skal fortelle om den spanske legen Balmis

Turen på onsdag 26. februar går ved Partagat. Det er en ganske lett rundtur på 6-7 km som tar 2,5 til 3 timer omtrent. Oppmøte på klubben klokka 10.00. De som vil spise varmrett i kafeen må huske å bestille det før de går. Varmretten serveres fra klokka 12.30 og til stengetid klokka 14.00. Menyen er Tomatsuppe med makaroni og kokt egg, samt en liten dæsj creme fresh, og et par skiver baguette. 

Filmentusiastene er ferdige med å se serien de har hatt på programmet noen onsdager, og skal onsdag 26. februar klokka 16.30 se filmen "Sonja", som er et norsk drama fra 2019. Fremmøte fra klokka 15.30. 

Dere må huske Quizen hver onsdag klokka 19.00. Her blir det hjernetrim, med mulighet for "hjerneføde" i pausen, i form av pølser med brød eller deilige norske lomper.

Henriette er tilbake på plass torsdag 27. februar, så da blir det Yin-yoga på matte klokka 10.30, og medisinsk Yoga på stol klokka 12.00

Vi har kommet til siste torsdag i måneden, og det betyr bytte av utstillere i kafeen, og Kunstgruppen har vernissasje klokka 13.00. Månedens kunstnere er Kurt Johansen med malerier, og Therese Mæhle med glasskunst. 

Klubbvertene har en bok hvor man kan skrive navnet sitt og donere noen euro til klubben. Siste fredag hver måned trekkes noen herlige kurver fulle med godsaker blant alle de som har donert denne måneden. Trekningen er fredag 28. februar klokka 13.30, så du har rikelig med tid til å øke dine vinnersjanser. 

Uken avsluttes med Fotballpub i klubbkafeen søndag 1. mars klokka 15.00 (fremmøte fra 14.45). Kampen er Everton mot Manchester United.

Denne uken er det siste mulighet til å se Kunstgruppens flotte utstilling i Casa de Cultura i Alfaz del Pi! Du kan besøke utstillingen når som helst i Casa de Cultura sine åpningstider, frem til 29. februar 2020

Savner du noe i denne artikkelen? Da kan du konsultere kalenderen på klubbens hjemmeside www.dnkcb.com. Vi har som mål at den alltid skal være oppdatert med korrekt informasjon om aktiviteter, tid og sted. 

Vel møtt og god fornøyelse!

Neste uke i Klubben

onsdag 25. september kl. 17:33

VinoGastro's Høsttur til Mallorca Oktober 2019

mandag 23. desember kl. 17:41

Kreativ Workshop

lørdag 23. november kl. 18:06

Reiserapport "5 vakre landsbyer"

lørdag 09. november kl. 17:48