Fotogruppen i DNKCB

Fotogruppen i DNKCB

Publisert av Reidun Elisabeth Teigen den 15.10.21.

Vi er en liten håndfull fotoglade medlemmer av DNKCB som er aktive i fotogruppen og vi ønsker å bli flere.

Vi tror at det må være flere av medlemmene i Klubben som kan synes det er greit å møtes og snakke om fotografering, og få eller gi råd om hvordan vi kan ta bedre bilder. Hvis du er en av disse, så ta kontakt, (telefon +47 900 72 544 / oamilde@gmail.com) eller bare møt opp ved klubbhuset klokka 18.00 på den 1. eller 3. torsdagen i måneden. Neste møte er torsdag 21.10.2021.

Tenker du, «Jeg er ikke flink nok» tenk heller, «Jeg har forbedringspotensiale». De er sikkert supre fotografer tenker du, da sier vi «Fotografering gir oss glede og nettopp fordi vi er med i gruppen blir vi bedre».

Vi møtes, som nevnt ovenfor, i klubben 1. og 3. torsdag i måneden, og drar på fotoutflukt en gang pr måned med oppfølging på neste møte, hvor vi viser og snakker om noen bilder fra hver. Her får / gir vi skryt, men også ideer til forbedring, aldri slakt.

Du som har glede av å fotografere, med speilreflekskamera, et enklere kamera eller mobiltelefon, er veldig velkommen til ett møte i klubben, klokka 18.00-20.00, med påfølgende utflukt en til to uker senere. Vi samkjører, men tusler hver for oss og tar bilder, så møtes vi til en matbit på nærmeste lille bar/kafe før vi drar hjemover. Håper å se deg!