SESONGSTART I KUNSTGRUPPEN

SESONGSTART I KUNSTGRUPPEN

Publisert av Reidun Elisabeth Teigen den 20.09.22. Oppdatert 21.09.22.

SESONGSTART I KUNSTGRUPPEN 

Først av alt vil vi anbefale sterkt at dere går innom og ser på den mangfoldige kollektivutstillingen som kommer til å henge ut september. Mange flotte uttrykk og teknikker, også foto. Ikke dumt å kjøpe en liten julepresang kanskje?Siste torsdag i september, 29. september 2022, er det planlagt høstens første vernissasje klokka 13.00 med akvareller av Helen Maudal. Samme dag holder vi høstens første medlemsmøte ca klokka 13.45. Bente Halvorsen skal holde en mini workshop om «Krakelering».

Fra onsdag 5. oktober klokka 15.00 starter vi opp med «mal med oss». Ta gjerne med en venn! Vi trenger flere medlemmer. En gang i oktober blir det mal med oss i det fri hjemme hos Therese. Vi kommer tilbake til dato og tid.

I det nye året 2023 fyller kunstgruppen 30 år! Dette må markeres og feires. Da vi hadde 25 års jubileum ble det markert med en festmiddag og taler på restaurant Fandango i Albir, som ikke eksisterer lenger, med faktiske gründere og ektefelle av en av gründerne til stede. Kom gjerne med forslag, ideer, innspill og ønsker om hvordan vi skal markere jubileet! Helst innen 29. september til høstens første styremøte.

Som sagt så starter Kunstgruppen ny utstillingssesong med første vernissasje torsdag 29. september klokka 13.30 i klubbkafeen, med akvareller av  månedens utstiller for oktober som er Helen Maudal.

Her forteller Helen Maudal litt om seg selv:

Jeg er opprinnelig engelsk, men har bodd i Norge i over femti år. Tegning og maling har jeg alltid vært interessert i og jeg har drevet med forskjellige uttrykk. Olje, blyant, kul og kritt, porselensmaling og i det siste akvarell.

Jeg var dekoratør før jeg flyttet til Norge, men her var det tre barn og kontorarbeid som jeg jobbet med til pensjonstilværelsen i 2017. Nå har jeg mer tid til maling!