Sommerbrev til medlemmene - st. Hans

Sommerbrev til medlemmene - st. Hans

Publisert av Reidun Elisabeth Teigen den 25.09.19. Oppdatert 30.06.20.

Kjære medlemmer


Nå er det St.Hans!! – den beste dagen i året, synes jeg. Bål ved vannkanten, bølgeskvulp og lyse netter.


Ved juletider, ved vintersolverv, sier vi: ”Nå går det heldigvis mot lysere tider” – i år gjorde det jo ikke akkurat det. Det ble korona og nedstenging.


Nå er det sommersolverv og da sier vi ofte med humor: nå er det snart jul, og det blir kortere dager og litt mørkere. La oss tenke litt sånn- litt motsatt, siden våren ble ”mørk” så blir høsten ”lys”.  


Vi håper på lysere tider, for Norwegian, at arbeidsledigheten avtar, euroen svekker seg, (krona blir litt sterkere) - oljeprisen stiger, at Kina kjøper laks i mengder osv. osv. og vi får reise til vårt kjære Alfaz og samles i klubben. Og så - dra i gang alle våre positive aktiviteter.


Det har allerede vært en myk åpning i klubben, sist fredag. Hvordan det blir fremover blir opp til Reidun og de av våre medlemmer som tar på seg den frivillige oppgaven med å holde litt ”sommeråpent”!


Nå til det økonomisk viktige,  Donateriet – hittil i juni er det allerede blitt  solgt for 1.224,- euro, og måneden er ennå ikke slutt. Vi takker! Det varmer at så mange er med og støtter opp, nå som andre aktiviteter er innstilt.


For juli og august er det allerede blitt ”solgt” lodd for noen hundre euro, men det er fortsatt ledige numre og mange gevinster.


Det er flere muligheter for underholdning, Einar Torwigs bok er absolutt en anbefaling. Reidun tar imot bestilling for de som bor på Costa Blanca, vi tar bøkene med til Alfaz i slutten av august. De av medlemmene som oppholder seg i Norge, og ikke vil vente, kan bestille direkte hos forlagene, på nett.


En fin mulighet for å støtte fellesskapet, som alltid er åpen, er: Evig medlemskap – nå for NOK 10.000,-  og det er en oppfordring til alle. Er du evig medlem, så slipper du å tenke på medlemskontingenten hvert år, og klubben blir litt din. Kanskje et gavetips til en som fyller runde år?


Med de beste ønsker om en fredfull og solrik sommer til alle store og små, hvor du enn er, i Norge eller i Spania.


Beste hilsener

Hans